На підтримку армії платники Тернопільщини спрямували 24,2 млн гривень

На підтримку армії платники Тернопільщини спрямували 24,2 млн гривень

25.03.17 13:43 0 453
У січні-лютому цього року до бюджету надійшло 24,2 млн грн військового збору, що становить 118,1% прогнозного показника, додатково надійшло 3,7 млн гривень.

Порівняно з минулорічним двома місяцями надходження військового збору зросли на 37,5% або на 6,6 млн гривень. Серед основних чинників позитивної динаміки сплати військового збору – зростання фонду оплати праці, результати заходів щодо легалізації найманих працівників, адже, як відомо, військовий збір сплачується з легальних доходів, інформують у відділі організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області.

Нагадаємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв'язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходи, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низку інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Усіх,хто має ...
Наступна новина: Лучани можуть пройти ...

КОМЕНТАРІ