Проводиться опитування щодо оновлення громадського пасажирського транспорту Тернополя

Проводиться опитування щодо оновлення громадського пасажирського транспорту Тернополя

25.03.17 15:32 0 536
Комунальне підприємство «Міськавтотранс», яке обслуговує пасажирів на маршрутах № 11, 18, 21, 25, 26, 28, 31, має намір оновити автобусний парк та придбати 15 нових автобусів стандарту не нижчого Євро 4.

Оновити автобусний парк планується за рахунок реалізації «Проекту міський громадський транспорт України» в рамках міжнародного співробітництва з Європейським союзом, що реалізуються Міністерством Інфраструктури України за кошти Європейського Інвестиційного Банку.

З метою врахування пропозицій та побажань громадськості міста щодо вдосконалення перевезення пасажирів автобусним транспортом, підприємством проводиться опитування мешканців міста до 26.03.2017р. у формі розгляду електронних звернень, які можна надсилати на електронну пошту КП «Міськавтотранс» (jurist@miskautotrans.te.ua). Також відбуватимуться анкетні опитування на зупинках громадського транспорту та адресне опитування у відділених районах міста, районах багатоповерхових новобудов щодо доцільності реалізації проекту у запропонованій формі.

Пропонуємо дати відповідь на наступні питання:

* Чи вважаєте за доцільне здійснення реалізації проекту шляхом придбання нових автобусів для забезпечення можливості перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів опорно-рухового апарату) і пасажирів з дитячими візками, які будуть здійснювати перевезення пасажирів в звичайному режимі руху?

* Чи вважаєте за доцільне здійснення реалізації проекту іншим шляхом (Приклад) придбання автобусів малої пасажироміскості, великої пасажироміскості, не передбачених для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів опорно-рухового апарату) і пасажирів з дитячими візками (вказати чому) ?

* Чи Ви вважаєте за доцільне інший варіант реалізації проекту (вказати який)?

* На Вашу думку, нові придбані транспорті засоби слід використовувати, як такі, що повинні здійснювати перевезення пасажирів в звичайному режимі руху чи в режимі руху маршрутного таксі. ( вказати чому )?

* На Вашу думку, у разі використання 15 придбаних нових транспортних засобів у звичайному режимі руху їх слід використовувати на маршрутах, що обслуговує підприємство, а саме: (11, 18, 21, 25, 26, 28, 31) по два транспортні засоби на кожному із зазначених маршрутах, чи всі транспортні засоби на якихось конкретних маршрутах, маршруті (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту є недоцільною (вказати чому) ?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту створить умови для комфортного, швидкого та якісного перевезення пасажирів міським автобусним транспортом чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту забезпечить зменшення часу, як самої поїздки так і простою автобусів на зупинках громадського транспорту підчас посадки та висадки пасажирів, чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту зменшить кількість застарілих автобусів малого класу, що не пристосовані до перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів опорно-рухового апарату) і пасажирів з дитячими візками чи ні (вказати чому) ?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту зменшить кількісний потік транспорту магістралями міста, за рахунок переорієнтації мешканців міста з використання приватного транспорту на громадський автотранспорт та зменшення викидів СО2, при забезпечені підприємством якісних послуг з перевезення пасажирів чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту забезпечить перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів опорно-рухового апарату) і пасажирів з дитячими візками автобусним транспортом, де відсутня можливість використання альтернативного виду електротранспорту даними категоріями пасажирів чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту забезпечить комфортність швидкість та якість перевезень пасажирів автобусним транспортом в м. Тернопіль на маршрутах втілення проекту, що обслуговується підприємством чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку, реалізація підприємством даного проекту забезпечить належний рівень перевезень пасажирів віддалених районів міста та районів багатоповерхових новобудов автобусним транспортом в часи пік, де відсутня можливість використання альтернативного виду електротранспорту чи ні (вказати чому)?

* На Вашу думку забезпечення перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями (інвалідів опорно-рухового апарату) і пасажирів з дитячими візками є пріоритетним чи ні (вказати чому)?

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Щодо питання ...
Наступна новина: Проведено перевірку ...

КОМЕНТАРІ