24-25 березня у Тернополі відбудеться перша загальноміська толока

24-25 березня у Тернополі відбудеться перша загальноміська толока

25.03.17 14:23 0 455
У п’ятницю та суботу – 24 та 25 березня у Тернополі під час двомісячника благоустрою відбудеться перша загальноміська толока. Зі слів міського голови Сергія Надала, у ці дні будуть прибрані великі зелені зони та висаджені нові зелені насадження.

«Розроблені заходи є одним з пріоритетних напрямків, які передбачають очищення зелених зон та пішохідних доріжок у різних куточках Тернополя із залученням працівників всіх відповідальних структур, громадських організацій, небайдужих громадян, - зазначає міський голова. – Також будуть долучені до прибирання ОСББ, обслуговуючі підприємства та усі комунальні служби міста».

Впродовж першої толоки заплановано висадити зелені насадження у парку Шевченка, на вул. Сагайдачного та у парку «Топільче»; прибрати територію від сміття на зелених зонах вул. Слівенська - вул. Малишка, вул. Качали, вул. Довженка, вул. Перля, вул. Дружби, вул. Б.Лепкого, вул. Лисенка, вул. Транспортна, вул. Морозенка; очистити території між вул. Фабричною та Текстильною, від церкви Івана Богослова до повороту до вул. Чубинського, між парком Національного відродження і житловим будинком на вул. Вербицького, 10; прибрати ухил вул. Тарнавського, сквер на вул. Миру та бульвари Петлюри, Куліша, а також пішохідну доріжку на вул. Кривоноса.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканця Рівненщини ...
Наступна новина: У Житомирській ОДА ...

КОМЕНТАРІ