На Тернопільщині триває двомісячник благоустрою

На Тернопільщині триває двомісячник благоустрою

25.03.17 08:59 0 466
Заходи з благоустрою територій та озеленення вже пройшли у Заліщицькому та Чортківському районах.

«Недавно ми провели весняну толоку. Працівники управлінь, відділів, секторів, служб та інших структурних підрозділів РДА посадили невеличкий гайок, де у майбутньому будуть рости велетні-дуби, білокорі берізки, вічнозелені сосни та ялини. Провели дану акцію в одному із найвіддаленіших сіл північної частини району – Буряківці. Активно долучилися до посадки дерев і місцеві школярі. Загалом, приємно констатувати, що ми висадили майже 3000 саджанців молодих дерев!», - повідомив голова Заліщицької райдержадміністрації Борис Шипітка.

За його словами, в районі запланована низка заходів з благоустрою, які планують провести у рамках двомісячника благоустрою та Всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Провели заходи з блаустрою і на Чортківщині. До прибирання узбіч доріг долучилися представники райдержадміністрації, жителі навколишніх сіл.

«Традиційно щороку наш район активно долучається до загальноообласної толоки. Цей рік – не виняток. У рамках двомісячника благоустрою ми плануємо провести кілька масшатабних заходів. Це і прибирання узбіч, і насадження молодих дерев. Головне – сприятливі погодні умови», - зазначив голова Чортківської райдержадміністрації Михайло Сташків.

Нагадаємо, двомісячник з благоустрою стартував в Тернопільській області 01 березня. В рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» прибирають території вздовж трас, зелені та паркові зони, прибудинкові території та території довкола офіційних та приватних установ. Окрему увагу зосереджують на упорядкуванні туристичних об'єктів. Акція «За чисте довкілля» проводиться в області уже сьомий рік поспіль.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді експонують ...

КОМЕНТАРІ