Кращим працівникам управління СБУ в Тернопільської області вручили грамоти і медалі

Кращим працівникам управління СБУ в Тернопільської області вручили грамоти і медалі

25.03.17 08:49 0 707
25 березня Україна відзначатиме 25 років з дня створення Служби Безпеки України. З цієї нагоди у Тернополі відбулися урочистості, під час яких кращі працівники управління СБУ в Тернопільської області отримали відзнаки.

«Завдання СБУ полягає не лише у боротьбі з ворогом «там». Боротися із внутрішнім ворогом необхідно «тут». Прикладом цього є боротьба з корупцією. Більше 30 кримінальних проваджень стосовно боротьби із корупціонерами на території області є зініційовані співробітниками СБУ. Останнім прикладом є притягнення до відповідальності чортківського прокурора. Ми робимо активні кроки для того, щоб подолати корупцію на території нашої області», — зазначив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

За відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм та бездоганну військову дисципліну, медалями «За службу Україні» та грамотами голови обласної державної адміністрації, згідно з розпорядженням голови обласної державної адміністрації Степана Барни нагороджено:

підполковника ГУЛЯКА Руслана Івановича (медаль)

підполковника ПЕТРОКУШИНА Юрія Володимировича (медаль)

підполковника РЕПЕТИНСЬКОГО Віктора Михайловича

Довідково:

Закон «Про Службу безпеки України» був прийнятий Верховною Радою 25 березня 1992 року. Саме тоді визначили основні завдання органу, серед яких захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, боротьба з тероризмом, корупцією та іншими протиправними діями, які створюють загрозу інтересам незалежної України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ