Бійці Національної гвардії України замінять своїх колег у зоні проведення АТО

Бійці Національної гвардії України замінять своїх колег у зоні проведення АТО

25.03.17 11:05 0 445
23 березня відбулася чергова ротація особового складу 2 стрілецького батальйону військової частини 3002 Національної гвардії України.

Військовослужбовців відправили на навчальні збори до у місто Львів, звідки вони вже вирушать в зону АТО, де замінять своїх колег. Загалом, батальйоном вже здійснено близько 8 таких ротацій.

Провести бійців прийшли голова обласної державної адміністрації Степан Барна, рідні та близькі військовослужбовців.

Очільник краю передусім побажав нацгвардійцям успішного виконання бойових завдань. Він також акцентував увагу бійців на неприпустимості нехтування особистою безпекою, суворому дотриманні службової дисципліни та необхідності взаємопідтримки.

«Я дякую кожному за свідому громадянську позицію та патріотизм. Я бажаю вам легкої служби та в повному складі повернутися додому, де вас люблять і з нетерпінням чекають. Нехай вас береже Господь!», - зазначив Степан Барна.

Нагадаємо, в підрозділах батальйону проходять військову службу офіцери, прапорщики, військовослужбовці за контрактом (понад 60%) та солдати строкової служби. В зоні проведення антитерористичної операції 2-ий стрілецький батальйон військової частини 3002 НГУ перебуває з початку створення і по теперішній час, де продовжує виконувати службово-бойові завдання. Особовий склад бойових втрат не поніс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хустщині викрито та ...
Наступна новина: Вінницьких бізнесменів ...

КОМЕНТАРІ