Депутати затвердили зміни до Генерального плану Тернополя

Депутати затвердили зміни до Генерального плану Тернополя

27.03.17 09:25 0 596
На сесії міської ради депутати затвердили зміни до Генерального плану Тернополя. Загалом серед 33-ох присутніх 26 проголосували «ЗА».

Як розповідає міський голова Сергій Надал, затвердженню змін до Генерального плану передувала тривала робота фахівців спеціалізованого державного інституту «Діпромісто», громадські обговорення та робота комісії, у яку входили депутати, фахівці та представники громадськості.

«Затверджений Генеральний план є узгодженим документом, у якому максимально враховано ті зауваження та пропозиції, які попередньо надавалися депутатами, громадськими активістами, суб’єктами господарювання та тернополянами, - розповідає очільник Тернополя. – На сесії депутати підтримали зміни до Генерального плану, одночасно дали доручення внести у документ ще пропозиції, які були визначені під час останньої роботи комісії».

Прийняття змін до Генерального плану є важливим для життя міста і його майбутнього розвитку.

«Генеральний план – це будівельна конституція усього міста, яка визначатиме його розвиток на найближчі п’ять років. Адже наша мета - максимально зберегти межі зелених насаджень, межі парків, зафіксувати їх, не дозволити більше хаотичної забудови», - додає Сергій Надал.

До слова, також на сесії депутати прийняли рішення про коригування плану зонування Тернополя та затвердили детальні плани мікрорайону «Північний» та «Пронятин».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ