У 2016 році Тернопільщина отримала понад 6 млрд грн з державного бюджету

У 2016 році Тернопільщина отримала понад 6 млрд грн з державного бюджету

27.03.17 09:01 0 430
У 2016 році до загального фонду місцевих бюджетів з державного бюджету надійшло 6 775,6 млн гривень міжбюджетних трансфертів. Із них 315,3 млн гривень базової дотації та 91,9 млн гривень стабілізаційної дотації.

Про це повідомили на засіданні колегії департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

«Одержано 6368,4 млн гривень субвенцій з державного бюджету. З них освітньої – 1449,3 млн гривень; медичної – 1167 млн гривень; коштів на модернiзацiю та оновлення матерiально-технiчної бази професiйно-технiчних навчальних закладiв – 0,6 млн гривень; придбання засобів для закладiв охорони здоров'я – 3,8 млн гривень. На виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства надійшло 1412,3 млн гривень; виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячих будинках сімейного типу – 11,4 млн гривень», - повідомив директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Степан Скибиляк.

Також отримано 2066,8 млн гривень субвенції на оплату пільг та житлових субсидій населенню за електроенергію, природний газ, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

«На формування інфраструктури 26 об'єднаних територіальних громад (будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт об'єктів соціально-культурної сфери та житлово-комунального господарства, придбання спецтехніки) з державного бюджету спрямовано субвенцію в обсязі 141,6 млн гривень; на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій - 62 млн гривень для 274 об'єктів. Крім того, з державного бюджету надійшло 5,8 млн гривень субвенції на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи, з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов. Для 9 осіб відкрито спеціальні рахунки у відділеннях “Ощадбанку?, на які перераховано вищевказані кошти для придбання житла», - повідомив Степан Скибиляк.

Також за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт 53 об'єктів соціально-культурної сфери та житлово-комунального господарства область отримала 93,6 млн гривень, з яких освоєно 91,3 млн гривень.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати Чернігівської ...
Наступна новина: Чернівці: Фінансування ...

КОМЕНТАРІ