Чернігів: Ще дві родини загиблих учасників АТО отримають земельні ділянки

Чернігів: Ще дві родини загиблих учасників АТО отримають земельні ділянки

27.03.17 08:00 0 626
24 березня, Чернігівська міська рада під час засідання 18-ї сесії сьомого скликання надала дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок членам сімей загиблих учасників АТО.

У тексті рішення зазначено: надати дозвіл громадянину Іщенку Андрію Андрійовичу, члену сім'ї (сину) загиблого громадянина Іщенка Андрія Васильовича, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь у антитерористичній операції, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в районі вул. Рибакова (будівельний № 14) орієнтовною площею 0,1000 га для ведення індивідуального садівництва.

Також дозвіл надано громадянці Лось Ірині Володимирівні, члену сім'ї (дружині) померлого громадянина Лося Романа Миколайовича, який захищав незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брав безпосередню участь у антитерористичній операції, на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Танкістів (будівельний № 17), орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Відповідні заяви громадян були розглянуті управлінням земельних ресурсів міської ради.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у ...

КОМЕНТАРІ