Луцьк: «На лінії невидимих фронтів» презентація книги Юрія Щербика

Луцьк: «На лінії невидимих фронтів» презентація книги Юрія Щербика

27.03.17 08:35 0 509
В клубі літературних презентацій «Вперше» бібліотеки-філії №10 відбулась презентація книги Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів».

Рік тому в бібліотеці презентували першу книгу автора «Небо Донбасу», яку автор написав після повернення зі Сходу України. Тепер він бачить себе в творчості і літературі. Нова книга Юрія Щербика «На лінії невидимих фронтів» – про невидиму війну з самим собою, про соціум, філософські роздуми про життя. Це не просто книжка, а настанова читачеві рости і розвиватися разом зі своєю країною.

На зустріч з автором прийшло багато друзів, волонтерів, родина, які говорили про щирість автора, про справжній патріотизм в житті і творчості, дякували мамі Юрія – Марії Щербик за хорошого сина. Приємно автору було бачити на презентації книги своїх побратимів – Андрія Гаця і Сергія Андрієвського. Натомість Юрій дарував присутнім пісні на власні слова і музику.

Вірші та проза звучали у виконанні учасників аматорського театру «Вперше», працівників бібліотеки, літераторів студії «Без меж».

Окремою частиною літературного вечора була автограф і фото-сесія, спілкування і знайомство з новими читачами. Відтепер і бібліотека має примірники книг Юрія Щербика. Запрошуємо до прочитання та роздумів.

Департамент культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Розклад дачних ...
Наступна новина: 16 млн грн виділено з ...

КОМЕНТАРІ