Вінниччина втратила ще одного Героя у зоні АТО

Вінниччина втратила ще одного Героя у зоні АТО

27.03.17 11:44 0 479
За даними Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації з 25-26.08.2014 року військовослужбовець Олександр Перепелиця вважався безвісти зниклим.

Зі слів військовослужбовця Нагірняка В., з яким проходив службу Олександр Перепелиця, військовий зник під час артилерійського обстрілу під Іловайськом. Під час руху на допомогу військовослужбовцям, оточеним в Іловайську, в нічну пору під населеним пунктом Агрономічне в напрямку Сагур Могили підрозділ потрапив під артобстріл ворожої артилерії. Зі слів бійців батальйону «Миротворець», двох військовослужбовців, серед яких був і Олександр Перепелиця, було завантажено в автобус, який пізніше потрапив під обстріл і згорів. Тіло Олександра Перепелиці в автобусі не було знайдено.

Нещодавно волонтерська організація, що займається пошуком зниклих військовослужбовців, відшукала братську могилу неподалік лінії фронту. За результатами дослідження ДНК серед похованих ідентифіковано тіло бійця Олександра Перепелиці.

Загиблий військовослужбовець проживав в с. Біла Ямпільського району і був призваний на військову службу по мобілізації у 2014 році.

У бійця залишились батько та матір.

Тіло загиблого буде доставлено військовослужбовцями військової частини до місця поховання.

Поховають Героя в с. Біла Ямпільського району.

Вічна пам'ять Героям!

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ