Вінничина: «Коли є загальне розуміння,підтримка і взаємна повага,ми знаходимо всі необхідні рішення»,- Валерій Коровій (+фото)

Вінничина: «Коли є загальне розуміння,підтримка і взаємна повага,ми знаходимо всі необхідні рішення»,- Валерій Коровій (+фото)

27.03.17 10:32 0 528
На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час засідання чергової 17 сесії обласної Ради 7 скликання, коментуючи звіт голови обласної Ради Анатолія Олійника.

«У цій залі присутні люди, які дуже добре усвідомлюють, що немає ідеальних рішень, немає ідеального суспільства, і це особливо чітко відчувається в період серйозних викликів. У зв'язку з цим, я, в першу чергу, хотів би подякувати голові обласної Ради, вам, колеги-депутати, за спільну роботу на благо Вінниччини», - звернувся до депутатського корпусу керівник ОДА Валерій Коровій.

Голова облдержадміністрації відзначив, що обласна Рада 7 скликання була обрана на новому законодавчому полі та зіштовхнулася з низкою викликів і проблем. «Ми дуже часто ставимо собі питання відносно власної причетності до всього, що відбувається в Україні. Ми знаємо, що перед нами стоять загальнополітичні позиції, і ми також повинні думати, як розвивати власний регіон. В цій залі було дуже багато дискусій: в питаннях бюджету, призначень, комунального майна. Але коли є загальне розуміння, підтримка і взаємна повага, ми знаходимо всі необхідні рішення», - підкреслив Валерій Коровій. Відтак наголосив, що відсутність довіри – базова проблема українського політикуму – губить українське суспільство.

Водночас голова ОДА запевнив, що обласна державна адміністрація максимальною мірою буде виконувати всі програмні цілі і завдання, які, відповідно до Конституції України, їй делеговані, та у своїй роботі розраховує на підтримку депутатського корпусу.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ