У чернівецькій школі відкрили меморіальну дошку Леоніду Петихачному

У чернівецькій школі відкрили меморіальну дошку Леоніду Петихачному

27.03.17 14:19 0 480
Пам'ятний знак загиблому Герою Леоніду Петихачному встановили на фасаді загальноосвітньої школи №5, у якій він навчався. У дворі навчального закладу зібралася його родина, а також побратими, представники влади і небайдужі чернівчани.

«Я працював директором цієї школи, коли Леонід в ній навчався, – каже заступник міського голови Олександр Паскар. – Але не пам'ятаю, щоби він бував у моєму кабінеті, адже до директора викликають переважно неуспішних учнів. Він прожив достойно життя і загинув достойно. А в нашій пам'яті залишиться веселим і чесним хлопцем, який не залишився байдужим до біди українського народу».

Леонід Петихачний загинув в Іловайському котлі 29 серпня 2014 року. Народився 16 лютого 1977 року в Чернівцях, був старшим лейтенантом резерву 2-го батальйону «Донбас» спеціального призначення Національної гвардії України. За мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Савчук: Парламент ...

КОМЕНТАРІ