Більше 350 юних Буковинців долучилися до Всеукраїнського флешмобу (+фото)

Більше 350 юних Буковинців долучилися до Всеукраїнського флешмобу (+фото)

27.03.17 11:46 0 541
Відбувся 24 березня на Центральній площі Чернівців, Щоб привернути увагу громадян до необхідності дотримання правил дорожнього руху.

За ініціативи Національної поліції України 20 березня стартував Всеукраїнський флешмоб, мета якого – привернути увагу суспільства до проблем у сфері безпеки дорожнього руху. Проведення заходів координують працівники регіональних підрозділів Управлінь превентивної діяльності та патрульної поліції.

Тематичні флешмоби вже відбулися в Миколаєві, Одесі, Вінниці і Хмельницькому, який передав естафету Чернівцям. А фінішуватимуть заходи 21 квітня у Києві.

Під звуки поліцейських сирен на Центральній площі Чернівців о 13 годині раптом з’явилися переможці Всеукраїнських змагань юних інспекторів руху – команда «Стоп-кадр» Берегометської гімназії. Про важливість неухильного дотримання правил дорожнього руху учні розповіли присутнім у притаманній їм яскравій манері: з піснями, танцями і самобутнім гумором.



На зміну юним інспекторам руху на площу вийшли танцювальні колективи Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». У спільному з поліцейськими танці діти продемонстрували необхідність бути пильними на дорозі та не відволікатися на мобільні телефони під час руху.



На завершення заходу учасники флешмобу написали побажання на естафетному прапорі акції, а взамін отримали його зменшені копії. Разом з іншим символом флешмобу – іграшковим Інспектором Гривою, прапор «За безпеку дорожнього руху» з Буковини попрямує на Тернопільщину.



За словами інспектора з профілактики дорожньо-траспортного травматизму Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області Наталії Кирилюк, мета флешмобу – довести до громадян України необхідність правильно поводитися на проїжджій частині дороги і пам’ятати, що правила дорожнього руху – це закон життя.

Поліція Буковини закликає всіх учасників дорожнього руху до дисципліни на автошляхах держави.



За інформацією Відділу комунікації поліції Чернівецької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина втратила ще ...
Наступна новина: Волинь: на Турійщині ...

КОМЕНТАРІ