Чернівці: Національна гвардія України відзначає триріччя з дня заснування

Чернівці: Національна гвардія України відзначає триріччя з дня заснування

27.03.17 14:44 0 550
Урочисті збори з нагоди третьої річниці з дня заснування Національної гвардії України відбулися у будинку культури “Роша” за участю військових, представників влади, Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, громадські діячі, волонтери.

На урочистостях також були присутні рідні загиблих нацгвардійців Олексія Буравчикова, Віктора Редькіна та Леоніда Петихачного. Присутні вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання.

За сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди 3-ї річниці з дня заснування Національної гвардії України заступник міського голови Олекандр Паскар нагородив Грамотами Чернівецького міського голови та грошовою винагородою бійців 2 стрілецької роти військової частини 1241: капітана, заступника командира з компенсації та проходження військової служби рядовим, сержантським і старшинським складом Олександра Вітковського, солдата, кулеметника 2 відділення 2 стрілецького взводу Сергія Балюка, сержанта, командира 3 відділення 1 патрульного взводу Анатолія Єренчука, солдата, водія 1 відділення 2 патрульного взводу Василя Філюшка.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Савчук: Парламент ...
Наступна новина: Житомирські патрульні ...

КОМЕНТАРІ