В Луцьку триває тренінг-семінар по роботі з публічними закупівлями (тендерами) та системі Prozorro

В Луцьку триває тренінг-семінар по роботі з публічними закупівлями (тендерами) та системі Prozorro

28.03.17 18:06 0 532
У семінарі взяли участь заступник міського голови Сергій Григоренко, працівники міської ради, приватні підприємці. Організатором заходу, у рамках проекту “Сприяння прозорості державних закупівель у Західній Україні”, є управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради та ГО “Рівненський центр “Соціальне партнерство”.

Громадська організація "Рівненський центр "Соціальне партнерство" - це регіональна експертна структура, що сприяє реформуванню системи соціального захисту, розвитку системи соціального інвестування, підвищенню рівня професійності надавачів соціальних послуг та удосконаленню механізмів міжсекторної співпраці.

Сергій Григоренко сказав, що Луцька міська рада працює з публічними закупівлями через систему Prozorro, переконавшись на власному досвіді, що це - корисна та найпрозоріша система для бюджетних закупівель. Він зазначив, що цей навчальний семінар є дуже корисним для всіх учасників, адже тут можна удосконалити свої знання про закупівлі та поставити актуальні питання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівчанину потрібна ...

КОМЕНТАРІ