Сім’я лучан Цьось — переможець обласного фестивалю

Сім’я лучан Цьось — переможець обласного фестивалю

28.03.17 16:15 0 470
26 березня 2017 року в місті Луцьку в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» Волинським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім'я».

Мета цього заходу — пропаганда здорового способу життя, залучення сімей до рухової активності і занять спортом, а також визначення кращої спортивної сім'ї, яка представлятиме місто та область на подібних Всеукраїнських змаганнях.

В спортивному заході брало участь 11 команд, з яких 4 сім'ї з міста Луцька (призери міського фестивалю: сім'ї Цьось та Мицюк — представники КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» («Одісей» та «Атлет») і сім'ї Кондратюк та Юзва — представники загальноосвітніх шкіл № 11 та № 2).

Учасники фестивалю змагались у чотирьох командних естафетах, особистих конкурсах, у яких визначали кращу маму, тата і дитину та конкурсі малюнку.

За підсумками всіх спортивних випробувань абсолютним переможцем цьогорічного обласного фестивалю, показавши найкращі результати стала спортивна сім'я Цьось (тато — Володимир Петрович, мама — Уляна Анатоліївна, син — Ренат), яка представляла КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» («Одісей»). Друге місце виборола сім'я Кондратюк (тато — Павло Олександрович, мама — Наталія Володимирівна, син - Олег) – представники загальноосвітньої школи № 11. Третє місце у сім'ї Савош з Любомиля.

Родина Цьось буде представляти наше місто і область у фіналі Всеукраїнського фестивалю «Тато, мама, я – спортивна сім'я».

«Найкращою дитиною» в особистому конкурсі визнано лучанина Олега Кондратюка. Також сім'ї Кондратюк та Юзва з Луцька отримали нагороди за кращий малюнок щодо популяризації здорового способу життя.

Переможці та призери фестивалю були нагороджені медалями, а всі учасники незалежно від зайнятих місць – подарунками та дипломами.

Вітаємо переможців та призерів фестивалю, а сім'ї Цьось зичимо успішної підготовки та виступу на Всеукраїнському фестивалі!

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ