В Житомирській області комісія з питань регламенту вирішила,як долучатимуться громадські активісти до сесії облради

В Житомирській області комісія з питань регламенту вирішила,як долучатимуться громадські активісти до сесії облради

28.03.17 09:48 0 471
Питання дотримання регламенту на сесійних засіданнях обласної ради розглянула 27 березня, постійна комісія обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності. Зокрема, на засіданні вирішили, як долучатимуться громадські активісти до засідань обласної ради.

«Ми запрошуємо громадських активістів, а саме керівників громадських організацій, на сесію із паспортом та документами, які підтверджують, що ця людина дійсно керівник громадської організації зайняти місце в залі і взяти участь у роботі сесії. Інші члени громадських організацій можуть бути присутніми на балконі. Доступ до сесійної зали має бути забезпечений апаратом обласної ради спільно з працівниками Національної поліції. Щоб ніхто не стояв в проходах», – сказав голова профільної комісії Сидір Кізін.

Також він додав, що людина, яка хоче виступити, має подати заяву секретаріату, і після цього, їй буде надано слово.

Крім цього, комісія рекомендувала головному управлінню Національної поліції у Житомирській області забезпечити громадський правопорядок під час сесії.

Загалом комісія розглянула 17 питань порядку денного та 2 додаткові питання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: прокурори ...
Наступна новина: Прокуратурою Закарпатської ...

КОМЕНТАРІ