Кадастрові реєстратори Житомирщини щотижнево приймають та опрацьовують понад 3 тисячі заяв громадян

Кадастрові реєстратори Житомирщини щотижнево приймають та опрацьовують понад 3 тисячі заяв громадян

28.03.17 17:35 0 428
З початку 2017 року до органів Держгеокадастру Житомирської області надійшло понад 30 тисяч заяв громадян з питань ведення Державного земельного кадастру (ДЗК). В середньому за тиждень землевпорядники області приймають та опрацьовують 3100 таких заяв.

Про це повідомляє головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Найбільш популярними послугами у сфері земельних відносин на Житомирщині залишаються реєстрація земельних ділянок та надання витягів із ДЗК. Державні кадастрові реєстратори зареєстрували 11 тисяч 82 земельних ділянки та видали 6 тисяч 435 витягів із ДЗК.

Найбільшу кількість ділянок внесли до ДЗК в Овруцькому (1623), Житомирському (1095) та Андрушівському (1388) районах області. Максимальну кількість витягів із кадастрової системи видали у Черняхівському (720), Овруцькому (464) та Житомирському (463) районах.

Спеціалісти землевпорядної служби області також надали 1918 онлайн-витягів з Державного земельного кадастру, заяви на які надійшли через мережу Інтернет. Отримати витяг громадяни могли у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обирали самі при замовленні.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ