На Вінничині відбувся семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості (+фото)

На Вінничині відбувся семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості (+фото)

28.03.17 14:23 0 568
Нещодавно Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів провів обласний семінар-практикум керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості на тему «Формування творчої активності учнів та вихованців професійно-технічних навчальних закладів засобами декоративно-ужиткового мистецтва та технічної творчості». Захід відбувся на базі Вищого художнього професійно-технічного училище №5 м. Вінниці.

Учасниками семінару стали 29 педагогічних працівників ПТНЗ області.

В ході роботи семінару було нагороджено керівників гуртків грамотами за підготовку переможців Всеукраїнських конкурсів «Знай і люби свій край» та «Наш пошук і творчість тобі, Україно!».

У практичній частині майстер виробничого навчання Олена Муравко провела майстер-клас на тему «Класичні види мистецтв в епоху новітніх технологій. Інтуїтивний живопис» та презентувала досвід своєї роботи на задану тему.

Учасники семінару мали можливість обмінятись власними думками та пропозиціями щодо використання творчих ідей педагогів для активізації творчої активності учнів у своїй роботі на заняттях гуртків, клубів, творчих об'єднань.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку магічний урок з ...
Наступна новина: Тарас Лопушанський: ...

КОМЕНТАРІ