Вінничина: районна газета «Липовецькі вісті» відсвяткувала свій 100-річний ювілей (+фото)

Вінничина: районна газета «Липовецькі вісті» відсвяткувала свій 100-річний ювілей (+фото)

28.03.17 13:20 0 549
24 березня відзначила 100-річчя районна газета «Липовецькі вісті». Не зважаючи на свій поважний вік вона завжди сучасна, свіжа, цікавить людей різного віку. За 100 років районки виросло не одне покоління людей, котре примножувало славу нашого краю. І в усі часи газета була вірним літописцем історії Липовеччини.

Привітати ювілярів завітало чимало гостей, а саме директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк, голова обласної організації спілки журналістів України Василь Паламарчук, перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Дмитрів, заступник голови районної ради Руслан Танасюк, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, депутати районної ради, генеральний директор концерну «Сімекс-Агро» Микола Гончарук, директор агрофірми «Нападівська» Сергій Петренко, колеги з інших районів.

Вітаючи головного редактора та трудовий колектив зі святом Світлана Василюк від імені голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія вручила адресну вітальну листівку, а найкращим працівникам вручила Почесні грамоти облдержадміністрації і обласної Ради. Директор Департаменту зазначила, що газета «Липовецькі вісті» одна з найстаріших видань в області і одна з найперших, яка відзначає віковий ювілей. Протягом тривалого періоду невтомно, номер за номером редактори та журналісти творили справжній літопис району – його історію, традиції, соціально-економічний розвиток, саме газета «Липовецькі вісті» стала трибуною громадської думки, своєрідним мостом між владою і людьми, провідником патріотизму і любові до рідного краю.

На адресу головного редактора та трудового колективу газети «Липовецькі вісті» лунало багато привітань та слів подяки.

Головний редактор газети Олег Яцунський подякував присутнім за теплі та щирі вітання, за активну громадянську позицію, підтримку засобів масової інформації та з нагоди 100-річчя газети «Липовецькі вісті» вручив подяки та посвідчення громадського кореспондента.

Гарним подарунком для всіх присутніх, стали музичні вітання у виконанні учасників художньої самодіяльності районного будинку культури.

























































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі презентують ...
Наступна новина: На Вінничині шаргородська ...

КОМЕНТАРІ