На Вінничині Василь Броварник взяв участь в штабному тренуванні органів управління цивільного захисту Калинівського району

На Вінничині Василь Броварник взяв участь в штабному тренуванні органів управління цивільного захисту Калинівського району

28.03.17 11:59 0 452
В Калинівському районі минулого тижня проведено штабне тренування органів управління цивільного захисту району за темою: «Дії органів управління та сил спеціалізованих служб цивільного захисту району з організації евакуації населення при загрозі або виникненні надзвичайної ситуації на арсеналі зберігання ракет та боєприпасів Міністерства оборони України».

Під час тренування були присутні: заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, фахівці Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації.

Мета тренування:

1. Удосконалити навички керівного складу органів управління цивільного захисту району з питань управління заходами цивільного захисту щодо організації захисту населення і територій від наслідків можливої надзвичайної ситуації на арсеналі зберігання ракет і боєприпасів .

2. Перевірити готовність сил і засобів цивільного захисту району до дій при загрозі або виникненні надзвичайної ситуації на арсеналі зберігання ракет і боєприпасів, ліквідації її наслідків.

3. Практично відпрацювати питання оповіщення і зв'язку по основному та резервним напрямкам.

4. Відпрацювати питання взаємодії органів управління цивільного захисту району та підлеглих сил цивільного захисту з командуванням військової частини А 1119 при проведення заходів з ліквідації можливої надзвичайної ситуації.

5. Перевірити організацію життєзабезпечення населення у безпечних районах (місцях розміщення) з практичним розгортанням пересувних пунктів харчування, продовольчого та речового забезпечення.

До участі у тренуванні залучалися:

1. Керівний склад цивільного захисту Калинівського району.

2. Комісія з питань ТЕБ та НС району.

3. Евакуаційна комісія району.

4. Командування та особовий склад військової частини А1119

5. ЗПЕ №1 - Калинівська ЗОШ №3, ППЕ №1- Черепашинецька сільська рада.

6. Представники районних спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємства, установи і організації, що входять до складу служб ЦЗ.

За підсумками штабного тренування заслухали посадових осіб Калинівської райдержадміністрації, районних спеціалізованих служб цивільного захисту із відпрацьованими документами (оцінка обстановки, проведені розрахунки, пропозиції до рішення голови районної державної адміністрації на ліквідацію надзвичайної ситуації).

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник підвів підсумки проведення штабного тренування, визначив питання, на які необхідно звернути увагу в подальшій діяльності району.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Майже 2000 тернополян ...

КОМЕНТАРІ