В Луцьку троє заступників міського голови йдуть у відставку

В Луцьку троє заступників міського голови йдуть у відставку

29.03.17 20:09 0 638
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники міського голови Сергій Григоренко та Юрій Моклиця вирішили скласти свої повноваження та піти у відставку. Про це вони повідомили під час брифінгу для представників ЗМІ.

За словами першого заступника міського голови Тараса Яковлева, рішення про складання повноважень було спільним. “Основною причиною стали останні події, які відбуваються у Луцькій міській раді, зокрема зміна секретаря міської ради. Зараз це питання стало предметом судового розгляду, тому остаточна відповідь прозвучить у залі суду. Перебуваючи у команді міського голови Миколи Романюка, вдалося реалізувати чимало проектів та ідей, спрямованих на розвиток міста Луцька та благополуччя громади. Сподіваюся, що нова команда усвідомлює усю повноту відповідальності за місто, яка відтепер лягає на їхні плечі”, - наголосив він.

Також Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця подякували усім депутатам міської ради, членам виконавчого комітету, працівникам виконавчих органів міської ради за багаторічну плідну співпрацю. Окремо вони висловили подяку усім лучанам за підтримку та справедливі зауваження з приводу господарських чи соціально-побутових проблем міста та представникам ЗМІ за оперативне і об'єктивне висвітлення діяльності міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку запроваджують ...
Наступна новина: Домен: Что это такое и и ...

КОМЕНТАРІ