На Вінничині сільгоспвиробники до 1 квітня мають подати заяви про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за результатами діяльності у лютому 2017 р. (+фото)

На Вінничині сільгоспвиробники до 1 квітня мають подати заяви про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за результатами діяльності у лютому 2017 р. (+фото)

29.03.17 15:36 0 524
Про це йшлося на відеоконференції Мінагрополітики України з регіонами 28 березня 2017р., яку проводив Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк.

В своєму виступі М. Мартинюк відмітив, що на сьогоднішній день повністю сформована нормативно-правова база по наданню бюджетних дотацій сільгоспвиробникам. На ці цілі виділяється понад 4 млрд. грн. Міністерством аграрної політики та продовольства України вже затверджені розписи фінансування по місяцях.

Також, прийнята постанова Кабінету Міністрів України від 22 березня 2017 року № 178 «Про питання виплати бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції», яка визначає спеціальний порядок виплати бюджетних дотацій за лютий 2017 року. Термін подачі заяв про внесення до Реєстру отримувачів бюджетної дотації за результатами діяльності у лютому 2017 року завершується 31 березня 2017 року.

Наразі, доопрацьовуються зміни до порядку використання коштів для компенсації відсоткової ставки за залученими кредитами.

На завершення, було заслухано інформацію з регіонів про проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи щодо здійснення заходів фінансової підтримки сільгоспвиробників.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кадастрові реєстратори ...
Наступна новина: Щомісяця спортсмени ...

КОМЕНТАРІ