На Вінничині понад 54 млн. грн. буде використано на першочергові екологічні заходи,реалізація яких передбачається у 2017 році (+фото)

На Вінничині понад 54 млн. грн. буде використано на першочергові екологічні заходи,реалізація яких передбачається у 2017 році (+фото)

29.03.17 13:00 0 529
Під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижка відбулося засідання конкурсної комісії обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (далі – Комісія).

На розгляд Комісії надійшло 122 природоохоронних запитів на загальну суму майже 236 млн. грн., які подано до фінансування за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Природоохоронні заходи передбачають наступні напрямки :

- поліпшення екологічної ситуації та підвищення рівня екологічної безпеки (поводження з ТПВ, будівництво або реконструкція об'єктів водовідведення, заходи з укріплення берегів водних об'єктів);

- припинення втрат біологічного та ландшафтного різноманіття (відновлення корінних природних комплексів, збереження червонокнижних тварин і рослин;

- підвищення рівня суспільної свідомості (проведення семінарів і конкурсів, виготовлення реклами і наукових видань);

- інші природоохоронні заходи (відновлення водних ресурсів, решта заходів).

Природоохоронні заходи відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належить до природоохоронних заходів», та мають відповідні екологічні висновки Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

Членами Комісії запропоновано поетапний розгляд пропозицій залежно від надходжень до Фонду, першочерговості та розміру співфінансування з місцевих бюджетів.

За підсумками розгляду природоохоронних запитів сформовано перелік першочергових екологічних заходів, реалізація яких передбачається у 2017 році за рахунок коштів Фонду, на загальну суму понад 54,0 млн. грн. при співфінансуванні з місцевих бюджетів.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое виртуальная ...
Наступна новина: Тернопіль: розпочинається ...

КОМЕНТАРІ