Кадастрові реєстратори Житомирщини щотижня приймають та опрацьовують понад три тисячі заяв

Кадастрові реєстратори Житомирщини щотижня приймають та опрацьовують понад три тисячі заяв

29.03.17 15:33 0 480
З початку 2017 року до органів Держгеокадастру Житомирської області надійшло понад 30 тисяч заяв громадян з питань ведення Державного земельного кадастру. В середньому упродовж тижня фахівці землевпорядної служби Житомирщини приймають та опрацьовують 3100 таких заяв.

Найбільш популярними послугами у сфері земельних відносин на Житомирщині залишаються реєстрація земельних ділянок та надання витягів із Державного земельного кадастру. На державні кадастрові реєстратори Житомирської області зареєстрували 11 082 земельні ділянки та видали 6 435 витягів із Державного земельного кадастру.

Найбільшу кількість земельних ділянок внесли до Державного земельного кадастру в Овруцькому (1623), Житомирському (1095) та Андрушівському (1388) районах Житомирської області. Максимальну кількість витягів із кадастрової системи видали у Черняхівському (720), Овруцькому (464) та Житомирському (463) районах Житомирської області.

Набуває подальшого поширення використання громадянами електронної послуги замовлення витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. На території Житомирської області видано 1918 онлайн-витягів з Державного земельного кадастру на запити, які надійшли через мережу Інтернет.

Отримати витяг громадяни могли у найближчому Центрі надання адміністративних послуг, який обирали самі при замовленні. Вартість послуги складає 80 гривень. Всі отримані кошти спрямовуються до загального фонду Державного бюджету України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ