Баскетбол - популярний командний вид спорту

Баскетбол - популярний командний вид спорту

30.03.17 23:44 0 851

У сучасному світі все більше людей розуміють необхідність правильного харчування і фізичної активності для повноцінного життя. Що стосується спортивних занять, то якщо раніше вони носили виключно змагальний характер і були спрямовані на досягнення найкращих результатів, то сьогодні актуальність таких занять полягає у всебічному розвитку тіла і зміцненні здоров'я.

Зокрема, однією з популярних ігор 2017 року є баскетбол, яким можуть займатися як дорослі, так і діти. До речі, якщо вам більше до вподоби дивитися цю гру з місць для вболівальників, тоді сервіс покупки квитків esport, допоможе вам придбати квитки на баскетбол в режимі онлайн.

Переваги занять баскетболом:

Гра в баскетбол приносить неоціненну користь як дітям, так і дорослим. Переваг занять даним видом спорту безліч і найголовніші з них, це:

  • розвиток витривалості і швидкості реакцій;
  • зміцнення серцевого м'яза;
  • поліпшення кровообігу;
  • розробка всіх груп м'язів, завдяки чому тіло людини стає підтягнутим, йде зайва вага, підвищується м'язовий тонус.

І це тільки фізичні переваги занять баскетболом. Але ж є ще й психологічні:

  • Оскільки баскетбол є командною грою, то завдяки регулярним іграм люди знаходять собі справжніх друзів, відчувають підтримку і взаємозв'язок з іншими гравцями, що призводить до поліпшення емоційного стану;
  • Крім того, під час гри в баскетбол, так само як і в інші активні ігри, організм виділяє гормон ендорфін - гормон щастя. Тому люди, які захоплюються цією командною грою, завжди веселі і оптимістично налаштовані.

Недоліки баскетбола

Звичайно ж, не все так гладко, як здається на перший погляд. І навіть така захоплююча, видовищна і цікава гра як баскетбол має свої недоліки і зокрема:

  • До них відноситься високий ризик отримання травм. Баскетболісти часто травмують коліна, гомілковостопні суглоби, плечові суглоби. Але, якщо подумати, будь-який інший командний вид спорту також несе в собі небезпеку травматизму, тому людині важливо зробити все залежне лише від неї самої. А саме - для гри необхідно купити хорошу екіпіровку, якісно розтягувати і розігрівати м'язи перед грою і чітко дотримуватися правил гри.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Домен: Что это такое и и ...
Наступна новина: Преимущества и недостатки ...

КОМЕНТАРІ