Кращі бойовики 2016 року

Кращі бойовики 2016 року

31.03.17 19:09 0 1695

Бойовики, за рідкісними винятками, продовжують залишатися самими касовими фільмами в світі. Причому якщо раніше у нас в країні так називали взагалі всі блокбастери, включаючи, наприклад, «Віднесені вітром» і «Моя прекрасна леді», то тепер вимоги суворіші.

Повинно бути багато екранного насильства, але не страшного. Багато смертей, але таких, яким не співчуваєш. З усіх героїв, в основному, запам'ятовуєш тільки протагоніста, його подружку і найлютішого ворога, з яким у фіналі буде смертельна сутичка з щасливим (для протагоніста) кінцем. Велика частина світових кіноглядачів воліє саме таке кіно.

А зараз ми розглянемо найкращі бойовики 2016 року.

Чудова сімка

У фільму не так багато спільного з оригіналом, зате типажі тут дуже різношерсті і стрілянини багато. Що ще потрібно для бойовика з місцем дії на Дикому Заході? Нічого не потрібно. Фільм це переконливо довів.

Дивергент, глава 3: За стіною

Антиутопічний світ далекого майбутнього практично зруйнований, і люди починають будувати нове суспільство. Революція закінчилася, значить, має розпочатися зрада. Крім того, доведеться вийти за межі відомого ареалу і дізнатися багато про макрозадум цієї антиутопії. Звучить складно, і, чого там говорити, розібратися у всьому можна буде лише тим, хто дивився попередні частини цього бойовика.

Судна ніч 3

Поки фанати сперечаються, чи правильно було руйнувати клаустрофобну чарівність першого фільму на користь кислотних відкритих просторів другого, третій йде магістральною дорогою кількісного збільшення всього, що було у попередників. І майже всі задоволені.

Загін самогубців

Поки критики всього світу щосили лаяли цей фільм, не соромлячись у лайливих епітетах, мільйони глядачів просто йшли і дивилися його знову і знову. Важко сказати, чому. Адже ніхто не стверджував, що фільм геніальний. Доведеться знову переглянути і подумати про це.

Перший Месник: Протистояння

Уже всі змирилися, що Капітан Америка перетворився в нас у безіменного Першого Месника. Він уже давно опинився в нашому часі, приєднався до знаменитої команді, і тепер в команді почалися конфлікти, як це часто буває. Капітан Америка проти Залізної Людини - хто ж переможе в цій битві?

Механік: Воскресіння

Бойовик з Джейсоном Стейтемом - це окремий міні-жанр. Більшості він, здається, порядком набрид, але в нас на батьківщині, наприклад, завжди є десь мільйон чоловік, які чекають нові фільми цього напрямку і вдячно дивляться їх. І їм наші рекомендації не потрібні.

Суперпогані

Це визнання в любові вітчизняних синефілів до кінематографа Гая Річі і Квентіна Тарантіно. Тут багато сексу, стрільби і смішних діалогів, а хронологія перемішана, щоб спочатку нічого не було зрозуміло. Може, пустощів у наших трохи поменше, але учням взагалі властива скромність.

Джек Річер 2: Ніколи не повертайся

Дотепники знущалися, що назва фільму дуже правильна: може, не варто знову починати ще один шпигунський блокбастер, який все одно ні до "Бонда", ні до "Борна" не дотягує. І все-таки фільм не провалився остаточно, а вже у нас на батьківщині, де люблять Тома Круза, і зовсім пішов вельми непогано. Хоча і далеко не так, як його конкуренти, що були названі вище.

Боги Єгипту

Здається, востаннє наш глядач згадував єгипетського бога Сета, коли в 90-ті по ТБ показували мультсеріал про Конана-варвара. З 2016-му смертний знову кинув виклик кінематографічному Сету, і це виглядало набагато більш видовищно, ніж чверть століття тому.

Стартрек: Нескінченність

До третьої частини "Стартрек" розгубив частину того заряду, який надав перезапуску франшизи Джей Джей Абрамс. Але навіть залишку цієї енергії досить, щоб глядач із задоволенням дивився фільм і забував класти в рот попкорн. "Всесвіт" відродився.

Місія в Майамі

Головний (за гонорарами) американський комік знову на наших екранах. І знову в компанії репера Айс Ті. Разом їх герої наведуть порядок в Майамі і рознесуть все, що встигнуть, на своєму шляху.

Черепашки-ніндзя 2

"Ми не жалюгідні комашки, суперніндзя-черепашки", - від цих слів кров покоління 80-х кипіла і вирувала. Для них цей фільм як данина ностальгії, привід згадати дитинство, коли імена великих художників були тільки кличками рептилій-мутантів.

Падіння Лондона

Джерард Батлер і Аарон Екхарт повертаються в сіквелі гучного хіта, де на сюжет ніхто не звертав увагу. Головне тут - екшн, загроза Америці і всьому людству і безмежний героїзм президента і його захисника.

Три дев'ятки

Можна було б сміливо назвати цей фільм "Убити поліцейського". У цьому головна драма сюжету, головна інтрига і найбільш хвилююча сцена у фільмі. На тлі цієї події тьмяніють всі інші, що, напевно, робить його більшою мірою трилером і навіть драмою, ніж просто бойовиком.

Джейсон Борн

Борн повернувся. Нехай Метт Деймон говорить, що йому цікавіше грати того, хто отримує по морді, ніж того, хто сам б'є морду іншим, тут він знову супершпигун, якого не може перемогти ніхто. Хіба тільки одна чарівна жінка.

Півтора шпигуна

Величезний Дуейн Джонсон і смішний Кевін Харт. Цього вже достатньо для створення популярного комедійного бойовика, касового хіта, де Скеля Джонсон знову намагається жартувати - і це вже дуже смішно.

Шпигуни по сусідству

Сто раз уже був у кіно сюжет про подружню пару спецагентів під прикриттям. І кожен раз це все одно смішно. Тому і на сто перший раз глядачі знайшлися, причому, здається, не розчарувалися.

13 годин: Таємні солдати Бенгазі

Лівія, терористи, зловісний злочинний план. З усіх військовослужбовців на Землі є тільки шість спецназівців, які здатні перешкодити злочинцям знищити американське посольство. І вони зроблять це навіть ціною життя.

День незалежності: Відродження

Марсіани знову напали. Ми готувалися 20 років, ми вивчили їх озброєння, самі багато всього побудували на базі їхніх технологій, але вони все одно влаштують на Землі бійню. Але знайдуться герої, які знову всіх врятують.

Тарзан. легенда

Він хотів стати цивілізованою людиною, він зробив все, щоб забути Африку, але тепер він знову потрібен в джунглях. Потрібні його сила, лють і вузлуваті руки, які ніколи не будуть такими, як у звичайних людей.

Гордість, упередження і зомбі

Як з історії кохання, розказаної в класичному романі Джейн Остін, зробити зубодробильний бойовик про зомбі, зрозуміти просто неможливо. Але бойовик є, і містер Дарсі розправляється з полчищами зомбі не менш упевнено, ніж блищить дотепністю в високому суспільстві.

Варкрафт

Ніхто не міг чекати нічого хорошого від чергової екранізації за мотивами комп'ютерних ігор. Тим приємніше було здивуватися. Бойовик вийшов дуже якісним, недурним, складним і красивим. Настільки, що захотілося скоріше дочекатися продовження.

Люди Ікс: Апокаліпсис

Древній мутант Апокаліпсис встав на шляху Людей Ікс. Якщо у вас від цих слів не підвищується рівень адреналіну в крові, фільм краще пропустити. Це тільки для посвячених.

Злочинець

Пересадити свідомість поліцейського в тіло серійного вбивці - ідея не дуже нова, але як і раніше працює. Кевін Костнер, Гарі Олдман, Томмі Лі Джонс, Райан Рейнольдс - команда ветеранів жанру і новачка, який показує клас акторської гри.

Розплата

Один з кращих трилерів / бойовиків року. Потужна гра Аффлека, закручений сюжет, неймовірні екшн-сцени. Фільму дуже не пощастило тільки з кульмінаційною сценою, але сама задумка зробити реалістичний фільм про Бетмена гідна всілякої підтримки.

Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості

Тим, хто дивився попередні фільми про Бетмена, все, що відбувається здасться поганим сном. Бетмен бореться з Суперменом, з дворецьким у нього дуже двозначні відносини, та й Готем не впізнати. До того абсурдно, що навіть цікаво.

Лікар Стрендж

Людям обіцяли, що це буде незвичайний блокбастер за коміксами. Що це буде майже інтелектуальний трилер, що навіть сам герой буде дуже особливий. Першу третину фільму творці все ще вели глядача по помилковому сліду, але потім почалося те, за що все і люблять марвеловські бойовики: вибухи, бійки одна за одною, пафосні фрази і довгий фінальний бій, результат якого вирішений заздалегідь. Але публіці все одно сподобалося.

Дедпул

Один з головних сюрпризів року. Нікому раніше не відомий в нас на батьківщині персонаж, зіграний не дуже улюбленим у нас Райаном Рейнольдсом, раптом виник на постерах в кінотеатрах - і якимось дивом миттєво про нього дізналися і заговорили всі. До виходу картини в прокат не було жодного кіноглядача, який би не чув про Дедпула, і, здається, більше ні одну картину цього року не подивилося так багато людей. Нехай і не всі встигли зробити це в кіно.

Вигнанець один: Зоряні війни

Вперше фільм із "всесвіту" "Зоряні війни" - це фантастичний бойовик без всяких знижок. Вперше настільки жорсткий і похмурий. І вперше з таким фіналом. Деякі вважають, що це взагалі найкращий фільм серед усіх, які були зняті в рамках франшизи. І цих людей можна зрозуміти.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Намечается летний ...
Наступна новина: У м.Рівне серійного крадія ...

КОМЕНТАРІ