На Тернопільщині відбувся обласний конкурс малюнка «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

На Тернопільщині відбувся обласний конкурс малюнка «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація»

01.04.17 14:06 0 728
Впродовж двох місяців на Тернопільщині тривав конкурс малюнка на спортивну тематику «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» серед дітей-вихованців спеціалізованих навчальних закладів. Художники-аматори різного віку за допомогою олівця та фарб розповіли про своє бачення здорового способу життя, улюблений вид спорту та спортивні уподобання.

Серед дітей найбільш популярними видами спорту, відображеними на папері, стали волейбол, лижний спорт та футбол. Юні художники висловили свою любов до спорту, увесь позитив та радість від занять у різних чудових кольорах райдуги.

У конкурсі взяли участь діти з Тернопільського дитячого будинку для дітей шкільного віку, Теребовлянського навчально-виховного комплексу Тернопільської обласної ради, Чортківської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. А переможцями і різних вікових групах стали: Ільчак Валерій, Заваринський Ігор, Майор Юлія, Кундрат Ліля.

Переможці та призери конкурсу нагороджені грамотами та призами від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Відключення від ...

КОМЕНТАРІ