Інвестиції в агропромисловий комплекс Тернопільщини зросли вдвічі

Інвестиції в агропромисловий комплекс Тернопільщини зросли вдвічі

01.04.17 09:53 0 478
На розвиток аграрної галузі Тернопільської області торік було залучено 1,5 мільярдів гривень капітальних інвестицій, що на 53% більше ніж у 2015 році. Про це повідомив директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Віталій Луй.

Для нарощування виробництва продукції сільського господарства в області керівники агропідприємств області реалізують інвестиційні проекти щодо будівництва виробничих об'єктів, розвитку інфраструктури аграрного ринку, придбання сільськогосподарської техніки та модернізацію обладнання.

«Серед найбільших інвестиційних проектів, які впроваджувалися у минулому році: введення в експлуатацію трьох сучасних фруктосховищ із регульованим газовим середовищем та сортувальними лініями в Підволочиському, Бучацькому та Гусятинському районах», — повідомив Віталій Луй.

За його словами, торік здані в експлуатацію три елеватори в Бучацькому, Тернопільському та Лановецькому районах. Крім цього, розпочав свою роботу завод із переробки сої у Тернопільському районі. Також проводиться будівництво та реконструкція молочних комплексів у Козівському та Кременецькому районах.

В той же час у 2016 році була відновлена тваринницька ферма в Бережанському районі, а також введено в дію пташник на 230 тисяч курей-несучок в Тернопільському районі, зазначає Віталій Луй.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові артисти ...
Наступна новина: Чернівці: Стартує конкурс ...

КОМЕНТАРІ