Туристичний потенціал Тернопільщини представили на міжнародній виставці UITT'2017

Туристичний потенціал Тернопільщини представили на міжнародній виставці UITT'2017

01.04.17 12:20 0 545
Туристичний потенціал Тернопільщини представили на 23-й міжнародній туристичній виставці UITT: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм», яка триває з 29 по 31 березня в Києві.

«Для нас є дуже почесно брати участь у заході такого масштабу, адже традиційно UITT'2017 підтверджує свій міжнародний статус. Тут є представники таких країн як Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Україна, Чорногорія та інші. Вперше серед країн-учасниць стенди Албанії, Білорусії, Литви. На виставку повернулися компанії з Греції, Ізраїлю, Марокко, Словаччини, Шрі-Ланки. Україну представляють регіональні і міські туристичні представництва Львівської, Закарпатської, Одеської, Чернівецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Чернігівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та інших областей», - наголосив начальник відділу туризму облдержадміністрації Назар Яворський.

Він поінформував, що організаторами підготовлена досить насичена програма за основними напрямками розвитку туристичної галузі. Вона передбачає проведення семінарів, конференцій, дискусій, зустрічей.

Нагадаємо, «UITT'2017» традиційно проходить за підтримки Всесвітньої туристичної організації UnitedNations World Tourism Organization (UNWTO) і Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Організаторами UITT'2017 є ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ