Тернопільщина молитиметься за мир в Україні

Тернопільщина молитиметься за мир в Україні

01.04.17 10:13 0 537
Всеукраїнська Рада церков та релігійних організацій виступили з ініціативою щодо проведення 2 квітня спільної молитви за перемогу над агресором і справедливий мир. Про це повідомляє начальник управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Кульчицький.

«Відкрите звернення підписала ціла низка релігійних організацій. Головний захід — спільна молитва відбудеться 2 квітня у Києві о 15.00 год на Софійській площі. Дану ініціативу релігійних організацій підтримала й Тернопільська обласна державна адміністрація підтримала. Того ж дня, 2 квітня в обласному центрі на Театральному майдані о 12.30 тернополяни й гості міста також матимуть змогу взяти участь у спільний молитві за участю церков та релігійних організацій», — зазначив Ігор Кульчицький.

22 березня відбулася нарада під керівництвом голови Тернопільської ОДА Степана Барни, на якій дане питання обговорили з головами районних державних адміністрацій. Прийнято рішення, що спільно молитимуться за мир й в усіх районних центрах нашої області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Владислав Атрошенко ...
Наступна новина: У Луцьку проведуть ...

КОМЕНТАРІ