Мама Тимофія Зленка звернулася з відкритим листом до чернігівців

Мама Тимофія Зленка звернулася з відкритим листом до чернігівців

01.04.17 09:08 0 499
Чернігівка Людмила Зленко – мама 4-річного Тимофія Зленка, який хворіє на гострий лімфобластний лейкоз і до збору коштів на лікування якого приєдналося дуже багато небайдужих жителів нашого міста, звернулася до всіх з відкритим листом.

Як відомо, цей маленький хлопчик потребує операції з пересадки кісткового мозку за кордоном. На даний час збір коштів на операцію вже завершено.

Відкритий лист опублікований також на сайті управління освіти Чернігівської міської ради:

Дорогі мої друзі, колеги, усі небайдужі чернігівці, добрі люди! Від усієї нашої родини дякую вам, кожному окремо, хто допоміг матеріально нашому малюку Тимоші Зленку. За допомогою вас за короткий час була зібрана неймовірна сума коштів (125 тисяч євро) на лікування дитини за кордоном у Італії. Кожна ваша гривня - це надія на перемогу над хворобою нашого хлопчика. Ще раз переконалася, що разом - ми сила, і у наших руках - здолати будь-яку перешкоду, вирішити проблему. Дуже тішить те, що не лише дорослі (а це колективи ДНЗ, ЗНЗ, шкіл- інтернатів, НРЦ, позашкільних навчальних закладів, управлінь (відділів) освіти) згуртувалися і відгукнулися, а й діти вчаться доброті, небайдужості до чужої біди. Дякую ще раз кожному з вас, окремо тим, хто морально підтримує нас, молиться разом з нами за нашу крихітку, хто ділиться своєю краплею крові, хто допомагає у пошуках донорів (а вони потрібні постійно). Молюся Богу за вас. Попереду складний шлях боротьби з хворобою, проте, вірю, що новини будуть лише хорошими. Бережіть себе, своїх рідних, цінуйте і насолоджуйтесь кожною хвилиною спілкування з найдорожчими.*/blockquote

З повагою і вдячністю */blockquote

Людмила Зленко*/blockquote

*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканці Тернопільщини ...
Наступна новина: З початку року до Луцької ...

КОМЕНТАРІ