Чернігів: Визначені переможці конкурсу громадських проектів,які працюватимуть для дітей і молоді

Чернігів: Визначені переможці конкурсу громадських проектів,які працюватимуть для дітей і молоді

01.04.17 08:25 0 482
Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради підбило підсумки конкурсу проектів програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, стосовно молоді та дітей міста Чернігова у 2017 році. Конкурс проводився в рамках міської програми "Молодь міста Чернігова" на 2017-2020 роки".

Про його результати розповів начальник відділу у справах сім'ї та молоді цього управління Валерій Семенець.

Всього на конкурс було подано 9 проектів від інститутів громадянського суспільства. Сума кожного проекту не повинна була перевищувати 5000 грн.

Відповідно до Положення, оголошення про проведення конкурсу було розміщено на офіційному сайті Чернігівської міської ради, на сторінках інших міських інтернет-ресурсів та у соціальних мережах. Також додатково для представників громадських організацій проведений тренінг з написання проектів.

Засідання конкурсної комісії, до складу якої входили представники органів місцевого самоврядування, депутати та громадські діячі, відбулося 30 березня і за його результатами визначені переможці. А саме:

- «Екологічна гра школярів «Eco Battle» від ГО «Еко Місто Чернігів»;

- «Якісне дозвілля для особливих дітей» від Української Асоціації Матерів;

- «Інформаційний супровід зустрічей чернігівських мультибатьків, як інструмент боротьби з безробіттям» від «Громадського телебачення: Чернігів»;

- «Художньо-інформаційна акція «14 жовтня – День захисника України!» від МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «АТЕНЕУМ»;

- «Екскурсія до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» вихованців клубів за місцем проживання» від ЧММГО «Молодіжний центр АРТ «МОЦАРТ»;

- «Цвіт папороті» від ЧОБО «Аратта».

Комісія також рекомендувала громадським організаціям, проекти яких не перемогли, звернутися до управління за частковою фінансовою підтримкою в рамках реалізації «Програми «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки». Детальну інформацію можна отримати, звернувшись до управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради (вул. Кирпоноса, 9), за телефонами 774-134, 774-000, у соцмережах https://www.facebook.com/USSMS.chernihiv/?fref=nf, https://vk.com/ussms_cn.

Довідково. Конкурс організований та проведений відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», на виконання рішення Чернігівської міської ради від 27 жовтня 2016 року «Про Програму «Молодь міста Чернігова» на 2017-2020 роки»

Прес-служба Чернігівської міської ради за повідомленням управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Розкрито резонансне ...
Наступна новина: Геннадій Зубко: 2017 рік ...

КОМЕНТАРІ