У Чернігова з'явився свій інвестиційний сайт

У Чернігова з'явився свій інвестиційний сайт

01.04.17 10:32 0 624
Починаючи з листопада, в мережі Інтернет працює інвестиційний сайт міста Чернігова. Адміністрування та наповнення цієї інтернет-сторінки здійснює управління стратегічного розвитку міста. Знайти його можна, перейшовши за посиланням http://www.chernihivinvest.com/.

Ключовим розділом сайту є вкладка «Інвестору». Перейшовши на неї, користувачі можуть українською та англійською мовами ознайомитися з актуальними інвестиційними пропозиціями Чернігова. Всі проекти розподілені за різними типами цільового призначення інвестицій: «Інвестиційні проекти», «Готові спорудження», «Земельні ділянки».

В інших розділах даного інтернет-ресурсу можна знайти акуальні анонси подій та новини, які пов'язані з діяльністю управління стратегічного розвитку міста, міжнародною співпрацею міста Чернігова, бізнесовими та інвестиційними заходами.

Інвестиційний сайт створений відповідно до Програми розвитку міжнародних відносин міста Чернігова та сприяння залученню інвестицій на 2016-2017 роки. Він є одним з багатьох передбачених цією програмою заходів для поширення інформації про інвестиційний та ресурсний потенціал Чернігова. Також нею передбачені, зокрема, системна робота з містами-партнерами, організація роботи з торговими представництвами, а також створення в Чернігові індустріального парку.

За інформацією управління стратегічного розвитку міста міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі акценти тижня ...

КОМЕНТАРІ