В Житомирській області рятувальники-спецпризначенці відзначили 10-у річницю.

В Житомирській області рятувальники-спецпризначенці відзначили 10-у річницю.

01.04.17 09:59 0 516
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута привітав особовий склад аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління МНС України в Житомирській області з 10-ю річницею від дня створення.

«Ваші здобутки базуються на ваших подвигах. Ми впевнені, щоб не відбувалося в нашій області – ви завжди прийдете на допомогу. Вітаю вас із цим святом і бажаю міцного здоров'я та родинного благополуччя», – сказав Ярослав Лагута.

За сумлінну працю і професіоналізм працівники аварійно-рятувального загону спеціального призначення отримали відзнаки від Житомирської облдержадміністрації.

Довідково. Цього дня у 2007 році центральна міжвідомча атестаційна комісія МНС України здійснила державну реєстрацію аварійно - рятувального загону спеціального призначення ГУ МНС України в Житомирській області, як державної аварійно-рятувальної служби, а міністр України з надзвичайних ситуацій та у справах населення від наслідків Чорнобильської катастрофи затвердив положення про аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ МНС України в Житомирській області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ