В Житомирській області питання інтернатних закладів сесія обласної ради не розглядатиме

В Житомирській області питання інтернатних закладів сесія обласної ради не розглядатиме

01.04.17 13:00 0 540
Питання щодо закриття інтернатних закладів не буде внесено на розгляд депутатів обласної ради на черговій сесії.

Про це вкотре підкреслила депутат обласної ради Олена Галагуза у коментарі.

«Ніхто інтернатні заклади закривати не буде. Це питання навіть не внесено на розгляд сесії. Треба сказати, що активісти готувалися до комісії і прийшли її зірвати, як і засідання сесії. Я, як голова комісії, показала їм порядок денний, в якому це питання відсутнє, і вони пішли», – зазначила Олена Галагуза.

Також вона додала, що їй дзвонила голова батьківського комітету Житомирської загальноосвітньої спецшколи-інтернат №1, яка сказала, що батьки не уповноважували активістів приходити і захищати їх права та додала, що не потрібно це питання політизувати.

Крім цього, депутат обласної ради Олена Галагуза закликала усіх до співпраці та конструктивного діалогу: «У різному ми розглядали офіційне звернення від Кмитівської спеціальної школи-інтернату і дійсно, ми проговорили варіанти економії коштів. От як раз це комунікація і співпраця. А не коли активісти приходять і прикриваються інтересами батьків. Я звертаюся до всіх: депутати обласної ради відкриті до спілкування – ніхто не має право політизувати дитячі питання».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині судитимуть ...
Наступна новина: На Вінничині введення ...

КОМЕНТАРІ