Чернівці: Стартує конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника учасникам АТО

Чернівці: Стартує конкурс на кращу проектну пропозицію пам’ятника учасникам АТО

01.04.17 09:55 0 509
Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради проведе відкритий конкурс на кращу проектну пропозицію пам'ятника учасникам антитерористичної операції в комплексі з формуванням площі на перехресті вулиць Небесної Сотні – Володимира Комарова – Сидора Воробкевича.

За рішенням виконавчого комітету міської ради, до складу журі конкурсу на чолі з архітектором, членом місцевої організації Національної спілки архітекторів України в Чернівецькій області Євгеном Бебіхом увійшли провідні архітектори, художники, громадські активісти.

Преміальний фонд конкурсу становитиме 50 000 (п'ятдесят тисяч) гривень. Конкурс є відкритим і проводиться без обмеження кількості учасників, професійний рівень яких відповідає вимогам, встановленим умовами конкурсу. Конкурс проводиться з одного туру. Учасники конкурсу повинні знайти форму художнього та архітектурно-просторового відображення подій, що відбуваються на Сході України, героїзм військовослужбовців учасників антитерористичної операції та вшанування пам'яті загиблих воїнів. При цьому вони мають проаналізувати існуюче середовище запропонувати містобудівне та урбаністичне рішення формування нової загальноміської площі.

Учасниками Конкурсу, який триватиме чотири місяці, можуть бути всі зацікавлені фізичні або юридичні особи, їх авторські колективи, які подали конкурсному журі документи.

Заявка на участь у Конкурсі подається поштою на адресу департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради: 58008, м.Чернівці, вул. Б.Хмельницького, 64-А або на електронну пошту dmbkzv@ukr.net

Проектом передбачено формування загальноміської площі та створення скульптурно-декоративної або іншої конструкції монумента учасникам антитерористичної операції, опираючись на просторові форми: алея, пам'ятник у формі скульптури, рельєфу, барельєфу, горельєфу, пам'ятний знак тощо.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інвестиції в ...
Наступна новина: Вінничина: на Гайсинщині у ...

КОМЕНТАРІ