Чернівці: Унікальна карта України побувала у нашому місті і продовжила історичну подорож

Чернівці: Унікальна карта України побувала у нашому місті і продовжила історичну подорож

01.04.17 13:32 0 526
В м. Чернівцях відбулась презентація карти «Вишивана моя Україна» – результат всеукраїнської акції казначейства, приуроченої до 25-річчя незалежності нашої Батьківщини. Маршрут пролягав всією Україною і тепер карта дісталася нашого чудового міста.

Вишивання карти розпочато 8 серпня 2016 року в Управлінні Казначейства у м. Дзержинську (нині м. Торецьк) у Донецькій області. Відтоді вишивана карта України передавалася казначеями з однієї області до іншої, наповнюючись кольорами, візерунками і теплом душі всіх, хто долучився до акції. Завершилася робота над картою у жовтні 2016 року. Казначеї усіх регіонів нашої держави створили її як символ єднання, вмістивши на білому тлі свою любов до рідної землі, і довели, що жоден з них не стоїть осторонь сучасних подій в країні, а власним прикладом творить сьогодення.

Далі карта «Вишивана моя Україна» з управління Державної казначейської служби України у м. Чернівцях була передана до Головного управління Державної казначейської служби України у Чернівецькій області, а звідти – до сусідньої Івано-Франківської області.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 30 березня тимчасово ...
Наступна новина: На Вінниччині проходить ...

КОМЕНТАРІ