У Вінницькій області працює сектор Державної регуляторної служби України

У Вінницькій області працює сектор Державної регуляторної служби України

01.04.17 10:06 0 574
Державна регуляторна служба України (ДРС), відповідно до Постанови КМУ від 24.12.2014 р. № 724, є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України і який реалізує державну регуляторну політику, політику з питань нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності та дерегуляції господарської діяльності. ДРС є спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності.

Основними завданнями ДРС є:

- реалізація державної регуляторної політики, політики з питань нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності;

- координація дій органів виконавчої влади, інститутів громадянського суспільства і підприємництва з питань дерегуляції господарської діяльності.

ДРС здійснює свої повноваження безпосередньо та через утворені в установленому порядку територіальні органи.

На території Вінницької області територіальним органом та структурним підрозділом ДРС є – Сектор Державної регуляторної служби України у Вінницькій області.

Сектор відповідно до покладених на нього завдань бере участь щодо реалізації державної регуляторної політики, політики з питань нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності та

дерегуляції господарської діяльності на території Вінницької області.

Адреса: 21010 м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 15 кім. 1106

E-mail: danilovastate@i.ua

Сайт: www.drs.gov.ua

Завідувач Сектору Державної регуляторної служби України у Вінницькій області – Данілова Олеся Вікторівна

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Владислав Атрошенко ...

КОМЕНТАРІ