Вінничина: між Козятинським училищем та грузинською школою «Оранті» укладена угода про співпрацю (+фото)

Вінничина: між Козятинським училищем та грузинською школою «Оранті» укладена угода про співпрацю (+фото)

01.04.17 11:27 0 470
В березні поточного року у рамках Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2017» Вінниччину відвідали іноземні делегації з Словаччини, Молдови, Литви та Грузії. Зустріч відбулася в рамках Познанської угоди, підписаної 13 листопада 2015 року країнами-учасниками міжнародної Асоціації «Освіта без кордонів».

Під час візиту іноземних делегацій директор Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту Андрій Стецюк та заступник директора школи «Оранті» м.Кутаїсі (Грузія) Автанділ Осадзе підписали угоду про співпрацю між навчальними закладами.

Предметом договору винесені питання про ознайомлення з новими інформаційними технологіями, новими комп'ютерними програмами, які впроваджуються в освітній процес; обмін делегаціями педагогів і учнів навчальних закладів з метою вивчення досвіду з організації та здійснення освітнього і виховного процесів; обмін досвідом в області використання передових технологій, пов'язаних з ремонтом і експлуатацією об'єктів залізничного транспорту. Також угода передбачає аналіз і узагальнення досвіду, накопиченого в області підготовки фахівців для залізничного транспорту та сфери послуг; спільні розробки навчально-методичних матеріалів, їх публікація; організацію і реалізацію міжнародних проектів, семінарів і конференцій з обміну інноваціями та інформацією щодо ефективного управління навчальним процесом та спільна участь у виставках, конференціях, семінарах, симпозіумах.

Окрім грузинської делегації училище відвідали заступник директора з економічних питань Доправної академії м. Тренчин (Словаччина) Радко Фабік, директор Бєльцького технічного коледжу залізничного транспорту (Молдова) Олександр Бєляков та завідуюча кафедри ІКТ вищевказаного навчального закладу Василос Карина, заступник директор Вільнюського училища залізничного транспорту та комерційних послуг (Литва) Яронімас Мікіпаравічус. Іноземці ознайомилися з матеріально-технічною базою училища, відвідали уроки професійно-теоретичного та виробничого навчання та обговорили програму спільних дій до кінця 2017 року.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Степан Барна: Цього року в ...

КОМЕНТАРІ