На Вінничині валерій Коровій оглянув нові зразки технічного забезпечення Могилів-Подільського прикордонного загону (+фото)

На Вінничині валерій Коровій оглянув нові зразки технічного забезпечення Могилів-Подільського прикордонного загону (+фото)

01.04.17 08:18 0 469
У рамках робочої поїздки до Могилів-Подільського району голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій 29 березня відвідав Могилів-Подільський прикордонний загін, де ознайомився з матеріальною базою підрозділу та оглянув зразки озброєння і нового технічного забезпечення, що використовуються нині в роботі.

За словами начальника загону Юрія Василика, повністю відновлено інфраструктуру підрозділу, що дозволяє виконувати завдання, поставлені державою. «Крім того, з метою посилення та збільшення щільності охорони державного кордону, до кінця року планується відкрити ще один відділ на придністровському сегменті», - повідомив Юрій Василик.

Не залишаються поза увагою нині й побутові питання військовослужбовців. Як зазначив керівник загону, завдяки підтримці голови облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, нині здійснюється будівництво 18-квартирного будинку для прикордонників.

Позитивні зміни у забезпеченні Могилів-Подільського підрозділу відзначив і керівник Вінничини Валерій Коровій. «Я добре пам'ятаю, наскільки складною була ситуація ще два з половиною роки тому. Ми розробили комплексну програму зі сприяння та надання практичної допомоги загону. На той час стояли досить прагматичні завдання: необхідно було заспокоїти ситуацію в низці населених пунктів, що межують з Придністров'ям, ми також спільно відкривали новий пункт пропуску в селі Студена, займались питанням допомоги в будівництві протитанкового рову, що дозволило, з одного боку, забезпечити безпеку, а з іншого – боротися з контрабандою», - зауважив голова облдержадміністрації.

Та цим підтримка прикордонників зі сторони обласної влади не обмежується: на початку поточного року загону передано квадрокоптер, а також виділяються фінансові ресурси на допомогу у покращенні житлових і побутових умов військовослужбовців підрозділу.

«Я бачу, наскільки потужно розвивається матеріальна база загону, на якому високому рівні морально-психологічний і бойовий дух військовослужбовців. І мені дуже приємно, що Могилів-Подільський прикордонний загін є одним із найкращих підрозділів в Україні», - підкреслив Валерій Коровій.







































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Зарплата працівників ...

КОМЕНТАРІ