На Вінниччині відбулися установчі збори Громадської ради при обласній державній адміністрації щодо обрання нового складу (+фото)

На Вінниччині відбулися установчі збори Громадської ради при обласній державній адміністрації щодо обрання нового складу (+фото)

01.04.17 14:23 0 527
Вчора, 29 березня, в приміщенні облдержадміністрації відбулися загальні збори членів Громадської ради щодо затвердження нового складу Громадської ради, який буде працювати протягом наступних 2 років.

Нагадаємо, що Громадська рада – це консультативно-дорадчий орган при Вінницькій обласній державній адміністрації, який об'єднує представників найактивніших та найдієвіших інститутів громадянського суспільства Вінниччини, та спрямовує свою діяльність на вирішення актуальних питань регіональної та державної політики.

Учасники засідання підвели підсумки діяльності протягом 2015-2016 років та визначили актуальні сфери щодо своєї роботи у 2017 році.

Зазначимо, що протягом 2015-2016 років Громадська рада зосередила свою діяльність на 3 основних напрямках, зокрема на тих, які стосуються сфери охорони здоров'я та освіти, а також національно-патріотичного виховання підростаючого покоління українців.

У 2016 році за сприяння Громадської ради впроваджено та реалізовано низку регіональних програм, серед яких обласна цільова програма роботи з обдарованою молоддю, програма розвитку міжнародного та міжнаціонального співробітництва, єдина комплексна правоохоронна програма, регіональна програма будівництва (придбання) доступного житла у Вінницькій області та багато інших не менш актуальних проектів.

За підсумками проведення установчих зборів було обрано новий склад Громадської ради у кількості 35 членів та затверджено Положення про Громадську раду при облдержадміністрації на основі якого буде здійснюватися її діяльність. Також було визначено дату першого засідання новообраного складу Громадської ради – 10 квітня 2017 року.

Без сумніву, що Громадська рада при облдержадміністрації виявилась налагодженим механізмом щодо врахування суспільної думки під час формування і реалізації регіональної та державної політики в цілому, а також поряд з органами виконавчої влади, спільного вирішення актуальних завдань суспільного розвитку області.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку триває ремонт ...
Наступна новина: Відповіді на найчастіші ...

КОМЕНТАРІ