Вінничина: «Суспільні ініціативи Козятинщини» презентували соту маскувальну сітку виготовлену вихованцями Козятинського МВПУЗТ (+фото)

Вінничина: «Суспільні ініціативи Козятинщини» презентували соту маскувальну сітку виготовлену вихованцями Козятинського МВПУЗТ (+фото)

01.04.17 08:49 0 512
Вчора, 29 березня, на базі Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту відбулася презентація сотої маскувальної сітки, виготовленої в рамках реалізації проекту «Оберіг для воїна».

Нагадаємо, що громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини» стала однією з 14 переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Проект спрямований на військово-патріотичне виховання учнівської молоді міста Козятина, Козятинського району та інших районів області шляхом залучення їх до допомоги українським військовим у зоні проведення антитерористичної операції на сході України, а саме – виготовлення маскувальних засобів для потреб військовослужбовців, зокрема маскувальних сіток та костюмів типу Гіллі, а також доставка їх у зону проведення АТО спільно з благодійним фондом допомоги українським військовим «Армія SOS».

«Я впевнений, що лише в наших руках зосереджено всі можливості для того, щоб зробити нашу державу процвітаючою та мирною», – переконаний депутат обласної Ради Олександр Крученюк. «Ви робите колосальну роботу. Дуже потрібну на справу. Хочу побажати, щоб наступна сплетена вихованцями училища маскувальна сітка знадобилася лише у мирних цілях».

За словами директора Козятинського МВПУЗТ Андрія Стецюка, учні активно долучаються до роботи, тому що розуміють наскільки потрібною є їхня діяльність.

до проекту, який реалізовується за підтримки облдержадміністрації та частково фінансується коштами обласного бюджету, долучилися 36 шкіл та 1 вище професійне училище Козятинського району, що склало близько 10 тис осіб. Учні не лише виготовляють маскувальні сітки та костюми на уроках трудового навчання й в позаурочний час, але й відвідують тематичні виховні години та зустрічаються з учасниками АТО.

Зазначимо, що за час діяльності громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини» виготовлено близько 600 маскувальних сіток та 60 костюмів.



































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ