На Вінничині введення автомобільного пункту пропуску у Бронниці суттєво розвантажить діючий перехід через державний кордон у Могилів-Подільському,- Валерій Коровій (+фото)

На Вінничині введення автомобільного пункту пропуску у Бронниці суттєво розвантажить діючий перехід через державний кордон у Могилів-Подільському,- Валерій Коровій (+фото)

01.04.17 13:00 0 483
На цьому голова обласної державної адміністрації наголосив під час відвідин пункту пропуску через державний кордон України «Бронниця – Унгри», що в Могилів-Подільському районі.

Досі цей пропускний пункт діяв лише для пішохідного сполучення. Проте стоїть питання забезпечення на вказаній ділянці державного кордону відповідної митної інфраструктури, аби відкрити міст для легкового автомобільного транспорту, а відтак надати пункту пропуску «Бронниця – Унгри» статус міжнародного.

«Завдання – найближчим часом почати пропуск легкового автотранспорту. В технічному плані нам необхідно лише відпрацювати невеликі питання. Є відповідне доручення Першого віце-прем'єр-міністра України, фактично вирішено питання про виділення сільською радою землі, розроблено проект облаштування нового пункту пропуску, узгоджено питання з Укравтодором. В цілому, попередні розрахунки засвідчують, що на ці цілі потрібно близько 12 млн. гривень. Замовником робіт виступатиме Державна фіскальна служба», - повідомив голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

Вже зазначив він, завершується комплекс підготовки проектно-кошторисної документації.

«Введення тут автомобільного пункту пропуску дасть можливість за добу додатково пропускати 300 легкових транспортних засобів. Це суттєво розвантажить діючий перехід через державний кордон у Могилів-Подільському та зніме навантаження на інфраструктуру міста», - переконаний Валерій Коровій.













































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ