На Вінничині група підприємців,які наживалися на бюджетних коштах відповідатиме у суді

На Вінничині група підприємців,які наживалися на бюджетних коштах відповідатиме у суді

01.04.17 11:16 0 440
За процесуального керівництва прокуратури Вінницької області завершено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Під час проведення досудового слідства достовірно встановлено, що директор одного із приватних підприємств за пособництва іншої особи заволодів бюджетними коштами, отриманими за здійснення ремонтних робіт щодо реконструкції систем опалення шкіл Вінницького району, умисно завищивши вартість твердопаливних котлів більше ніж втричі. Внаслідок таких незаконних дій бюджету завдано шкоду в особливо великих розмірах – на суму у майже 400 тис гривень.

Наразі обвинувальний акт відносно вказаних осіб, які скоїли кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 191 КК України, направлено до суду для розгляду по суті.

Зловмисникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Голови ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ