Вінничина: цьогоріч за кошти,зібрані під час акції «Серце до серця» придбають медичне обладнання для лікування дітей з вадами зору

Вінничина: цьогоріч за кошти,зібрані під час акції «Серце до серця» придбають медичне обладнання для лікування дітей з вадами зору

01.04.17 11:36 0 461
Одинадцять років поспіль, Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей України. На зібрані кошти фонд закуповує та встановлює медичне обладнання у дитячі обласні лікарні для лікування маленький українців.

Протягом 12 років ВБФ «Серце до серця» веде активну громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в Україні та виховання молоді в дусі відповідальності та патріотизму.

Організовуючи щорічні благодійні акції зі збору коштів на медичне обладнання основною метою є популяризація прозорої звітності благодійної діяльності, попередження хвороби на стадії ранньої діагностики, покращення стану забезпечення медичним обладнанням лікарень, розвиток волонтерського руху за принципами європейських стандартів, виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України.

За результатами 2006-2016 років, силами волонтерів, за підтримки громадських, бізнес-організацій та засобів масової інформації закуплено медичне обладнання на суму майже 29 млн. грн. та встановлено у дитячих лікарнях кожного регіону України.

Перелік закупленого медичного обладнання за роки діяльності Благодійного фонду «Серце до серця» всі бажаючі мають можливість переглянути на офіційному сайті фонду.

Акція 2017 року проходитиме під гаслом «Я хочу бачити життя!». Цьогоріч, фонд проводить ХІI Всеукраїнську благодійну акцію, яка розпочалась 9 березня і триватиме до 9 квітня. Зібрані кошти спрямують на придбання медичного обладнання для дітей з вадами зору і передадуть в обласну дитячу лікарню.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі шляховики ...

КОМЕНТАРІ