Через службову недбалість працівників ДП «Хустське ЛДГ» інтересам держави спричинено матеріальну шкоду на суму понад 250 тис.грн.    Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за

Через службову недбалість працівників ДП «Хустське ЛДГ» інтересам держави спричинено матеріальну шкоду на суму понад 250 тис.грн. Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за

01.04.17 08:52 0 526
Хустською місцевою прокуратурою внесено відомості до ЄРДР та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 КК України, за фактом неналежного виконання службовими особами ДП «Хустське ЛДГ» своїх службових обов’язків, у зв’язку з чим інтересам держави спричинено тяжких наслідків. Встановлено, що в ході проведення ревізії виявлено незаконні рубки, загальний об’єм яких становить 37,13 м.куб., чим спричинено матеріальну шкоду на загальну суму понад 250 тис грн.

Як уточнив керівник Хустської місцевої прокуратури Сергій Зовдун, актом ревізії зокрема встановлено, що службовими особами ДП «Хустське ЛДГ», внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, допущено скоєння незаконних рубок деревини породи «Бук» в кількості 40 дерев, що становить 37,13 м.куб., в ур.Кривий та ур.Осава, Липчанського лісництва ДП «Хустське ЛДГ», чим інтересам держави спричинено матеріальну шкоду (тяжкі наслідки) на загальну суму 251 106 грн.

Згідно санкції ч.2 ст.367 КК України винним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 4250 грн. до 12750 грн. або без такого.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники ...
Наступна новина: На Вінничині кількість ...

КОМЕНТАРІ