У м.Рівне підозрюваного у нанесенні ножових поранень двом чоловікам взято під варту без права внесення застави

У м.Рівне підозрюваного у нанесенні ножових поранень двом чоловікам взято під варту без права внесення застави

01.04.17 09:41 0 499
За погодження Рівненської місцевої прокуратури Рівненським відділом поліції ГУНП в Рівненській області повідомлено про підозру 19-річному жителю м. Рівне в умисному заподіянні тяжкого тілесного ушкодження (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України).

Встановлено, що 25 березня 2017 року, близько 23-00 год. підозрюваний з мотивів особистих неприязних відносин наніс ножові поранення двом чоловікам, серед яких - колишній військовослужбовець, учасник Антитерористичної операції. Обом потерпілим було нанесено не менше 1 удару ножем кожному в область грудної клітки. На даний час вони знаходяться на стаціонарному лікуванні в КЗ «Рівненська обласна клінічна лікарня».

Нападника затримано одразу після вчинення злочину.

- За ініціативи Рівненської місцевої прокуратури підозрюваному 29.03.2017 судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави, - повідомив керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак.

Досудове розслідування триває. Його здійснюють слідчі Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури.

Відповідальність за вчинення даного злочину передбачена у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Матеріали Рівненської місцевої прокуратури

Джерело: http://prokuraturamista.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку майстер-клас з ...

КОМЕНТАРІ