Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

01.04.17 16:09 0 591
З 1 квітня 2017 року розпочинається Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» з облаштування спортивних майданчиків. Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» долучається до цієї акції.

Сміття, сухий хмиз і минулорічне листя накопичується на майданчиках за зимовий період. Спортивний реманент також потребує дбайливих рук. Працівники центру своїм власним прикладом намагаються залучити до наведення порядку на майданчиках та прилеглих до них територіях як комунальні служби, заклади освіти, так і місцеве населення.

Вже проведено інвентаризацію спортивних майданчиків за місцем проживання, визначено проведення робіт, які необхідно виконати для покращення санітарного стану.

Отож закликаємо усіх небайдужих лучан долучитись до наведення ладу на своїх прибудинкових територіях та спортивних майданчиках у дворах і в подальшому слідкувати за їхнім санітарним станом та збереженням надвірного обладнання.

Впевнені, що впорядковані майданчики заохочуватимуть багатьох до занять фізичною культурою та підтримки здорового способу життя.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ